dijous, 13 d’octubre del 2016

Institut d'Humanitats -- Curs 2016-2017

Institut d'Humanitats. Curso 16/17

Las grandes civilizaciones de Europa, 5. El Siglo de las Luces

Curso dirigido por Jordi Llovet


   Des de fa molts anys, l'Ajuntament de Barcelona - Cultura, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i l'Institut d'Humanitats, ofereixen uns cicles de conferències impartides per prestigiosos professors universitaris o especialistes. Molts cursos s'han publicat. La intencionalitat és pluridisciplinària. No cal dir que tenen molt d'èxit.
   Aquests macro-equips són un extraordinari pulmó cultural per a la ciutat de Barcelona i Catalunya. Les múltiples activitats, congressos, conferències, exposicions, han obert camins no només a un públic universitari sinó a una gran part de ciutadans àvids de coneixements.


http://www.cccb.org/es/


http://www.cccb.org/institut_humanitats/es


http://www.cccb.org/es/actividades/ficha/las-grandes-civilizaciones-de-europa-5-el-siglo-de-las-luces/224229   




Adjuntem els propòsits del cicle de conferències pel curs 2016-2017.

"El Institut d’Humanitats de Barcelona ofrece, con el título Las grandes civilizaciones de Europa, una serie de cursos dedicados a las culturas y las civilizaciones de nuestro continente que han sobresalido en notables y diversos aspectos: organización política, religión, cultura literaria, arquitectura y artes plásticas, filosofía e historia de la ciencia".
Els professors que hi participen aquest curs sota la direcció de Jordi Llovet, són:
Jordi Llovet, Jorge Wagensberg, Cristina Fontcuberta, Alain Verjat, Meri Torras, Joan Molet i Petit, Alfred Pastor, Andreu Jaume, Ramón Andrés, Jordi Ibáñez, José Enrique Ruiz-Domènec, Àlex Matas, Rafael Argullol, Carles Sudrià, Félix de Azúa, Betlem Castellà.


   A la xarxa es pot recuperar la informació referent a molts cursos.
Jordi Llovet-UB és professor especialista en literatura comparada ; Jorge Wagensberg de física-UB; Alain Verjat-UB de llengua i literatura franceses a la vegada que introductor de Gilbert Durand a Catalunya i a l'Estat Espanyol des del 1978.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada