dilluns, 25 d’agost del 2014

Gilbert Durand, apunts-1

   Avui farem un apunt d' agost. Breu, però essencial.
   Tothom sap que la xarxa social, especialment Wikipèdia es va enriquint i procura una renovació constant. Avui hem trobat que amb data del 20 d' agost 2014, s'havia actualitzat l'article sobre Gilbert Durand. Creiem que està molt ben treballat, amb bons enllaços i recomanem llegir-lo amb atenció.

http://fr.wikipedia.org/wiki/Gilbert_Durand     

Cal anar obrint tots els enllaços que són molts i molt densos. Encara ens falten molts noms per citar en aquestes pàgines, un és el professor Jean-Jacques Wunenburger, avui president de l' Association des Amis de Gilbert Durand, constituïda després de la mort d'aquest darrer. Als enllaços d' aquest blog, també trobareu la segona etapa del Bulletin de liaison des Centres de recherche sur l' Imaginaire (ara electrònic). El director és el professor Corin Braga de Cluj, Romania. La primera etapa, en suport paper i també recuperada electrònicament, va ser possible gràcies al seu fundador, Jean Jacques Wunenburger de l' Association pour la recherche de l' Image, de Dijon. També hi va col·laborar el Centre Gaston Bachelard. En tornarem a parlar més extensament. Gilbert Durand, formava part del Comité científic d'aquest  Butlletí.

AAGD, Chambéry.
Escudo de Chambéry Chambèri

http://amisgilbertdurand.com/

El professor Alain Verjat de la Universitat de Barcelona forma part del Comité científic d'aquesta Associació d' Amics de Gilbert Durand, per haver estat delegat del C.R.I. de Grenoble-3 a Espanya, des del 1978 fins a la mort de Gilbert Durand el 2012.
 

Bulletins....
Primera etapa, Escudo de Dijon  DIJON
  • Bulletin de liaison des CRI-1 (1993-) Acumulatiu



  • Segona etapa, Escudo de Cluj-Napoca
  • Bulletin de liaison des CRI-Cluj


  • Números monogràfics de la primera etapa.
  • Bulletin de liaison des CRI-Dijon-1(1993)
  • Bulletin de liaison des CRI-Dijon-2(1994)


  • 1 comentari: