dilluns, 4 d’agost del 2014

Rafael Patxot, web de juliol 2014

   Avui ens ha arribat el web definitiu en homenatge a Rafael Patxot. Ja n' havíem parlat el passat 5 de febrer i el 22 de gener de 2014.

http://universpatxot.diba.cat/

  Un dels responsables, Jordi Soler Insa, escriu en la nota per difondre l' Univers Patxot:

 ...la web "Univers Patxot", que és un dels objectius que ens haviem assenyalat dins de la commemoració del 50è aniversari de la mort de Rafael Patxot. La web vol ser un compendi de la biografia i l'obra de Rafael Patxot, amb imatges, vídeos, documentació i enllaços amb altres portals web o blogs i, si bé la producció ha estat assumida per la Diputació de Barcelona, els continguts són el resultat de l'aportació de diverses institucions i persones, a qui cal agrair la seva dedicació. És encara un producte en el que estem treballant, per tal d'incorporar les seves observacions i completar els continguts, singularment d'alguns apartats. De fet és un instrument viu que esperem es vagi enriquint amb noves aportacions...

Dins dels actes realitzats, hi podeu veure el celebrat a la Biblioteca de Catalunya a càrrec d' Oriol Pi de Cabanyes, Quim Torra i Sergi Gascón. També els  del Pare Josep Massot en diverses institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada