dissabte, 22 de febrer del 2014

POÈTICA 140222


Cal destacar aquest acte, síntesi d’un univers cultural, poètic i creatiu indescriptible. Posteriorment es podran trobar pòsters a les llibreries.

Dau al Set va ser un moviment d’ avantguarda de la postguerra a Catalunya.

Joan Ponç en va ser un destacat activista. La seva obra ofereix múltiples maneres d’anàlisi per a exercitar temes de l'imaginari.

També  va col·laborar en aquest cercle  el creador polifacètic Juan-Eduardo Cirlot, gran promotor de la simbologia amb el seu Diccionario de Símbolos.

...............

La Fundació Lluís Carulla que vetlla per la conservació del patrimoni cultural i tradicional, té cura també de l’ Associació Joan Ponç.

(Informació extreta de la invitació a l’ acte poètic):

Edicions Poncianes desfermen les seves Bèsties a L’Horiginal

Arnau Pons, Guillem Serrahima i Jaume Pons Alorda, entre d’altres, llegiran les seves traduccions d’autors com Beckett, Pasolini i Whitman.

El segell editorial de l’Associació Joan Ponç presenta, el proper dimecres 26, a les 20.30h, la seva nova col·lecció anomenada Bèsties. Citats a l’obrador poètic de referència, L’Horiginal, a dos quarts de nou del vespre, els assistents podran gaudir dels sis pòsters de què consta la col·lecció. Aquesta és una de les singularitats del projecte: no es tracta de literatura impresa en llibres sinó de pòsters de gran format. Cadascun conté la imatge d’un autor universal juntament amb fragments de la seva obra traduïts al català.

Jordi Carulla-Ruiz, director d’Edicions Poncianes, inicia aquest projecte amb la intenció d’apropar als lectors catalans grans autors que s’han entregat a la literatura al llarg de la història a través de traduccions de qualitat realitzades per autors actius en el panorama poètic català.       ...

Joan Ponç Bonet


Dau al Set (1948-1956)



..............

Associació Joan Ponç. Edicions Poncianes.  

http://www.culturaca.com/les- Bèsties-desfermades-per- edicions-Poncianes /


Les bèsties desfermades per Edicions Poncianes

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada